Notă: Săptămâna de rugăciune pentru unitatea creștinilor este o adunătura colosală de duşmani, care fac rugăciune nu în numele Dumnezeului nostru Iisus Hristos, ci în numele dumnezeului lor satanic antihrist! Participanți ai acestor „rugăciuni” săptămânale sunt toți membrii Consiliului Mondial al Bisericilor, din care face parte, din păcate, atât Biserica Ortodoxă din România, cât cea din Rusia! Regula CMB este una pentru toți membrii săi. Putem, oare, să spunem, că ai noștri sau ai voștri nu se roagă împreună cu aceştia? Nu putem! Ca să credem în asa ceva, ar trebui oricare Biserică care pretinde a fi Ortodoxă să iasă din aceasta adunătură de îndrăciți ecumeniști!

Ce înseamnă “Săptămâna de rugăciune pentru Unitatea Creștinilor” (18-25 ianuarie) şi cine sunt obligați să se “roage” în aceasta perioadă?

În fotografie: AMBROZIE (MUNTEANU), EPISCOP PENTRU COMUNITĂȚILE ORTODOXE MOLDOVENEȘTI DIN ITALIA

Iată ce informează CMB pe pagina sa :

Citeşte şi:  Despre apostatul Mar Mari Emmanuel, care îl pomenește la slujbele lui pe ereticul Nestorie ca „sfânt”

„Cel puțin o dată pe an, creștinilor li se amintește de rugăciunea lui Isus pentru ucenicii săi ca „toţi să fie una […] ca lumea să creadă” (vezi Ioan 17:21). Inimile sunt atinse și creștinii se unesc pentru a se ruga pentru unitatea lor. Congregațiile și parohiile din întreaga lume fac schimb de predicatori sau organizează sărbători ecumenice speciale și servicii de rugăciune. Evenimentul care dă startul acestei experiențe speciale este Săptămâna de rugăciune pentru Unitatea Creștinilor.

Citeşte şi:  Papa a anunţat că întâlnirea planificată cu Patriarhul Bisericii Ortodoxe Ruse, a fost anulată

CÂND: În mod tradițional, săptămâna de rugăciune este sărbătorită între 18-25 ianuarie, între sărbătorile Sf. Petru și Sf. Pavel. În emisfera sudică, unde ianuarie este o perioadă de vacanță, bisericile găsesc adesea alte zile pentru a o sărbători, de exemplu în preajma Cincizecimii, care este și o dată simbolică pentru unitate.

Pentru a se pregăti pentru celebrarea anuală, partenerii ecumenici dintr-o anumită regiune sunt invitați să producă un text liturgic de bază pe o temă biblică. Apoi, o echipă editorială internațională de reprezentanți ai CMB și ai Bisericii Romano-Catolice rafinează acest text pentru a se asigura că poate fi folosit pentru rugăciune în întreaga lume și pentru a-l lega de căutarea unității vizibile a bisericii.

Citeşte şi:  Papa Francisc binecuvântează Avortul?

Textul este publicat în comun de Dicasterul pentru Promovarea Unității Creștinilor și CMB, prin Comisia pentru Credință și Ordine a CMB, care însoțește, de asemenea, întregul proces de producție a textului.. Materialul final este trimis bisericilor membre ale CMB și conferințelor episcopale romano-catolice, iar acestea sunt invitate să traducă textul și să-l contextualizeze sau să-l adapteze pentru uzul propriu.”

Sursa: https://www.oikoumene.org/resources/week-of-prayer-for-christian-unity