Notă: Au deturnat femeia de la menirea ei naturală și au trimis-o în câmpul muncii, adică au făcut-o sclava pt stat, corporații, planuri cincinal. Dacă nu reușește sa îndeplinească și sarcinile casnice(și nu prea reușește total), atunci are posibilitatea sa comande mâncare fast food pt familie,sa trimită copiii la creșă de la 1 an câte 8 ore pe zi, sau grădiniță, școală, afterschool, sa privească apoi pana adoarme TV sau alte asemenea și a doua zi de la capăt.

Iată cum femeia nu mai are timp sa gândească pt ea și ai ei, sa socializeze cu cele asemenea ei(generațiile de casnice avea zilele lor de întâlnire, de schimb de experiență pe multe teme,), și este supusa unei propagandei, chipurile în favoarea ei, dar care de fapt distruge tot ceea ce o definea : casa, copiii, bărbatul!

Citeşte şi:  Joaca de-a Dumnezeu: Autoritățile române confirmă experimentele făcute pentru a producere ploaie artificială

Femeia era stăpâna domeniului casnic, dar a fost îndepărtată prin perfidie, prin faptul ca bărbatul nu mai poate câștiga destul sa tina o familie cu cel puțin doi copii, la modul decent. Mamele au fost ademenite sa devina femei însingurate, fără prietene, dar cu programări la psihoterapeut.

Dacă mama merge la serviciu și nu are timp să se ocupe de educația copiilor, aceștia vor ajunge niște catastrofe. Nu cumva mama trebuie să fie foarte ocupată pentru ca statul să se ocupe prin intermediul instituțiilor sale de educația copiilor? Uite de-asta a primit premiul Nobel.

E clar: Lumea se duce de râpă. Premiul Nobel pentru Economie câștigat pentru teoria: "Soții sunt vinovați de salariile mici ale nevestelor"

E clar: Lumea se duce de râpă. Premiul Nobel pentru Economie câștigat pentru teoria: „Soții sunt vinovați de salariile mici ale nevestelor”

Laureata Nobel pentru Economie din 2023 este Claudia Goldin, în vârstă de 77 de ani, profesoară la Harvard, care și-a dedicat 20 de ani din viață analizării inegalităților salariale.

Citeşte şi:  „Soluția” tehnocraților globaliști la problema „suprapopulării”: familiile „digitale” și „bebeluși” din metavers în viitor

Potrivit comunicatului Comitetului Nobel, principala concluzie a lui Goldin după două decenii de cercetări este că femeile câștigă mai puțin pentru că muncesc mai puțin.

De ce muncesc mai puțin? Din cauza bărbaților.

Aceștia caută și acceptă posturi unde este mult de muncă dar și salarii mai mari.

Cu cât bărbații muncesc mai mult pentru a câștiga mai mult, a descoperit profesoara de la Harvard, cu atât femeile trebuie să stea mai mult timp acasă, în gospodărie.

Citeşte şi:  Italia revine la crucifixele din fiecare clasă in școli

Prin urmare, nu patronii sunt vinovați de salariile mici ale femeilor, ci bărbații lor care muncesc prea mult!!!

Aceștia nu le lasă pe femeile lor să accepte posturi cu răspunderi mai mari, dar mai bine plătite.

În urma a 20 de ani de studii asidue, Goldin a câștigat premiul Nobel pentru Economie pentru concluzia:

„Bărbații joacă un rol important în problema egalității. Ei controlează nu atât porțile întreprinderilor cât propriile case.”