microcipIn urma cu cativa ani inainte de aparitia tabletelor si a smartphone-urilor se vorbea despre asa zis-ul Internet al obiectelor. Termenul de internet al obiectelor a fost lansat în anii 1990 de Kevin Ashton, pentru a denumi o vastă reţea de computere capabile să adune şi să prelucreze date provenite de la obiecte, obiecte înzestrate cu proprietatea de a furniza aceste date, fără implicarea unor operatori umani care să introducă informaţiile în computer.  În viziunea lui, acestă structură avea puterea de a produce un impact extraordinar în existenţa noastră. “Internetul lucrurilor”, spunea el, “are potenţialul de a schimba lumea, aşa cum a făcut-o şi Internetul. Poate chiar în măsură mai mare.”

Înzestrarea unei maşini cu GPS poate fi un mod de a ajunge mai rapid şi mai uşor la destinaţie. Internetul oferă atât copiilor, cât şi adulţilor, noi moduri de a învăţa. Un contor complex ne-ar putea ajuta să ne gestionom mai eficient consumul de apă, electricitate şi combustibil în gospodărie.

Citeşte şi:  România. Scandal la CAS Prahova. Numele şi adresele beneficiarilor de carduri de sănătate au fost făcute publice

Dar… un scutec cu detector de urină, aşa cum a anunţat recent firma Huggies că va lansa pe piaţă, în această vară? Sistemul  include şi o aplicaţie care o înştiinţează pe mamă ori pe dădacă ori pe oricine se ocupă de copil, atunci când detectează prezenţa urinei.

Trăim deci într-o lume în care maşinile cu care lucrăm sunt şi geniale nu doar inteligente. Sunt conştiente, predictive, reactive şi sociale. Pun în mişcare motoare, locomotive, turbine de gaz, dispozitive medicale, comunică perfect între ele și cu noi. Este o lume în care informaţia însăși devine inteligentă şi vine la noi automat când avem nevoie de ea fără a trebui să o căutăm.

Începem să ne lansăm în sistemul industrial vizualizarea încorporată, tehnologia cu procesoare multi-core, comunicaţii avansate în cloud computing, o nouă infrastructură de ansambluri controlate digital care permite ca funcționalitatea integrată să devină virtualizată în soft, decuplând softul de hard, permite racordarea automată de la distanță, monitorizarea, gestionarea şi optimizarea resurselor industriale.

Citeşte şi:  Microcipuri implantate în mâna angajaţilor pentru a le uşura acestora accesul în clădire sau folosirea unei imprimante

Gigantul american INTEL merge insa mai departe. De curand pe site-ul oficial al INTEL a aparut un soi nou de asa zis „Internet al obiectelor”, mai aproape de „pielea” celui care il va purta.

MAKE IT WEARABLE” – Tehnologia usor de purtat

Aceasta noua tehnologie INTEL se refera la dispozitive, accesori de moda, haine, incaltaminte, si ale lucruri si accesorii care au incorporate un computer sau tehnologi electronice avansate pentru a va oferi informatii sau schimb de informatii intre oameni sau intre om si calculator si alte dispozitive mobile. Unele dintre aceste tehnologi se pun pe haine, incaltaminte, etc, iar unele dintre ele sunt facute special pentru pielea umana pentru a da informari despre om prin senzorii care le au: senzori de miscare, de temperatura, de inregistrare a sistemului nervos uman, de inregistrat impacturi-lovituri, etc, iar unii din acesti senzori sunt MICROCIPURI, TATUAJE ELECTRONICE (tot microcipuri) care ofera date sau fac schimb de date depre cei care le poarta.

Citeşte şi:  România. Vodafone rupe tăcerea! ”Există fire secrete care le permit autorităților să ne asculte în timp real”

De fapt inca un pas de tranzit ca lumea sa se acomodeze cu tehnologia si asa zisele beneficii si oferirea de date despre ei si de acomodarea cu MICROCIPURI si TATUAJE ELECTRONICE si a viitoarelor MICROCIPURI IMPLANTABILE IN CAP SA IN MANA, in fapt nimic altceva decat PECETEA ANTIHRISTULUI. Mai jos puteti viziona cateva dintre reclamele INTEL pentru aceasta noua tehnologie.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=iwSpn7H7vKg[/youtube]

APLICATIILE ACESTEI NOI TEHNOLOGII IN MEDICINA

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=I2l3e1oNwUU[/youtube]

Sursa: manastirea-amd.ro