Anunț

Pocăinţa – taina fără de care omul nu se poate mântui”

(Sf. Paisie Velicikovski)

Iubiţi fraţi şi surori întru Hristos! Având în vedere marile provocări cu care ne confruntăm astăzi și nimicnicia și neputința noastră în fața lor, totuși nu deznădăjduim și întărindu-ne cu cuvintele Mântuitorului că “Fără Mine nu puteţi face nimic” dar “cereţi şi vi se va da; căutaţi şi veţi afla; bateţi şi vi se va deschide”, cu bucurie vă aducem la cunoştinţă că începând cu data de 28 noiembrie până pe data de 01 decembrie 2017 (chiar în perioada când se va desfășura soborul arhieresc al Bisericii Ortodoxe Ruse adică de pe data de 29 noiembrie până pe data de 02 decembrie 2017, acel sobor care va hotărî în formă finală poziția BORu față de așa numitul “Sobor PanOrtodox” de tristă amintire, ce s-a desfășurat în insula Creta pe data de 16-27 iunie 2016”) la mănăstirea “Naşterea Maicii Domnului”, s. Răciula, r-nul Călăraşi, se va desfășura tradiționalul CIN AL POCĂINȚEI.

Citeşte şi:  Grecia: Pentru prima oară după două luni, numeroşi creştini au asistat ieri la Slujbă, primind Sfânta Împărtăşanie

„Unde nu sunt lacrimi, nu este mântuire.”

(Sfântul Serafim de la Sarov)

În acest răstimp se va săvârşi o continuă stare de rugăciune, având drept scop pocăinţa pentru nenumăratele noastre păcate şi fărădelegi precum și rugăciunile comune Atotmilostivului Dumnezeu pentru ca să-i lumineze pe conducătorii BORu să nu trădeze credința dreptslăvitoare la acest sobor, ci să o mărturisească statornic osândind erezia ecumenistă cu toate manifestările sale și tâlhărescul sobor din Creta ce a legiferat-o la nivel inter-ortodox.

Citeşte şi:  Bazinul-cristelniţă a izvorului tămăduitor de la Schitul Sfânta Ana - plin cu apă

Rugăciunile vor începe cu Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie, care se va săvârşi la 28 noiembrie, ora 00.00 (luni spre marți), si se vor încheia cu Sfânta și Dumnezeiască Liturghie de dimineață, care se va săvârşi la 01 decembrie, vineri. Zilnic se vor săvârși câte două liturghii – la miezul nopții și ziua, iar între vecernie și liturghii se vor efectua Te-Deumuri de pocăință, cerere și mulțumire (acatiste, canoane și alte rugăciuni de pocăinţă, citirea Psaltirei neadormită). Pentru a putea participa la rugăciune și scurtele conferințe tematice, creștinii vor fi cazați pe teritoriul mănăstirii. Așa să ne ajute Dumnezeu!

Citeşte şi:  Despre Sinodul „panortodox” și retorica francmasonico-new-agistă a duşmanilor Bisericii

Nimeni nu este mai bun și mai milostiv ca Dumnezeu dar, cu toate acestea, n-o să-l ierte pe cel ce nu se căiește de păcatele sale

(Sfântul Marcu Monahul)