Sucul proaspăt de ghimbir şi morcov este unul dintre cele mai bune remedii naturale pentru indigestie şi problemele stomacale cauzate de toxiinfecţiile alimentare sau de răul de mişcare, scrie csid.ro.
În această băutură de fructe, ghimbirul este amestecat cu ananas proaspăt, zemos şi cu un morcov dulce, rezultând un remediu rapid şi eficient, care are şi un gust delicios.
Ingrediente pentru un pahar:
Jumătate de ananas mic
25 grame de rădăcină de ghimbir proaspăt
Un morcov
Cuburi de gheaţă
Cum se prepară:
Îndepărtaţi coaja ananasului, apoi tăiaţi-l în două şi scoateţi miezul fibros. Tăiaţi pulpa felii mari. Curăţaţi ghimbirul de cojă şi tăiaţi-l bucăţi. Tăiaţi la fel morcovul.
Se trec morcovul, ghimbirul şi ananasul prin storcător, iar sucul se toarnă în pahar. Se adaugă gheaţă şi se serveşte pe loc.